Drob de pui

de Alina26 in Ficat, 2 Apr 2013 | 11490 vizualizari

 

Pentru ca nu imi place ficatul de miel....am facut un drob din ficat si carne de pui.Foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 800 g pulpe de pui
  • 2 bucati de praz
  • 50 g orez
  • 3 oua
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea soarelui
  • 3 linguri faina alba
  • jum de pahar de apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Punem ficatul de pui la fiert,spalat inainte.Spalam si pulpele de pui si le punem la fiert in alta oala.Dupa ce a fiert lasam la racit.

Punem o tigaie la incins cu putin ulei.Curatam si spalam prazul,il taiem marunt si il punem la calit in tigaie.

Intr-o olicica cu apa rece punem orezul la fiert.Trebuie sa fie fier bine.

Dam jos carnea de pe os si il dam pe robot sau prin masina de tocat.Dam si ficatul pe robot.

Intr-un bol punem carnea,ficatul,3 oua,prazul calit,orezul fiert,mararul si patrunjelul spalat si tocat,sare ,piper si usturoiul pisat.

Icingem cuptorul la 180°.Toata compozitia o punem intr-o tava de cozonac,unsa cu ulei si tapetata cu faina.

Intr-un bol punem 3 linguri de faina...si incet-incet adaugam apa rece si frecam pana devine ca o pasta.Aceasta o ungem pe drob.

Bagam tava in cuptor timp de 45-60 de min,pana se rumeneste pe deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

03.04.2013, 00:55

foarte fain!si eu o sa fac cand ajung acasa

Gabriela T 1

30.04.2013, 15:00

Nu am facu niciodata drob,dar poate o sa fac de paste.Mi se pare destul de simplu dupa reteta ta si arata si foarte bine-

Alina26 1

30.04.2013, 16:20

da e foarte bun!!!multumesc mult!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui (interviu exclusiv cu bucataras Oana)